Salon Mode Atlantic  

Bilo da vam trebaju casual odijela za svaki dan, poslovna odijela ili odjela za posebne prigode, sve to možete pronaći na jednom mjestu bez obilaženja brojnih trgovina po Gradu.

Salon Mode Atlantic nudi kvalitetnu mušku modu svjetski poznatih brandova kao što su Digel, Benvenuto, Casa moda, Venti, Club of Gents, Lindenmann, Car Gross, Seidenstickers i Stones u svim veličinama, a bitno je znati da možete kombinirati sakoe i hlače koje vam se sviđaju, prema vašoj veličini ili koje odgovaraju vašoj građi. Osim odjela Salon Mode Atlantic svojim kupcima nudi i širok izbor strukiranih i klasičnih košulja dobro poznatih brandova Casa moda i Venti, također u našoj ponudi ćete pronaći i leptir mašne, kravate različitih boja i uzoraka, prsluke, džempere i kapute te kožne remene, a ukoliko vaše želje nadilaze ponudu koja se nalazi u našoj tgovini, dodatne modele, veličine i boje možete naručiti i iz kataloga.

 

Osim široke ponude muške mode poznatih brandova, na raspolaganju vam je i ljubazno osoblje salona koje će stručnim pristupom i savjetima olakšati odabir i pomoći da dobijete ono što želite. Potražite nas u poslovnom centru Atlant na prvom katu.

 

 

SALON MODE ATLANTIC:

Radno Vrijeme:  ponedeljak / petak     08:00 - 20:00
                               subota                          08:00 - 14:00

 

Dr. Ante Starčevića 24 T: 020/ 550 090 E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. W: www.salonmodeatlantic.hr

 

O nama

Salon Mode Atlantic d.o.o.

Adresa: Dr. Ante Starčevića 24

ATLANT CENTAR

Oib:98411941246

Telefon:020/ 550 - 090

Email:office.smastlantic@gmail.com

Idi na vrh